Wegener Eton 5143 fekete nadrág

További információ
Brand W. Wegener
Szín Fekete
Kollekció Tavaszi - Nyári
Stílus Business
Szabásvonal Regular fit
Összetétel 100% gyapjú
Nincs raktáron
SKU
892051432009

Kedvelt regular- fit modell, mely nagyon kényelmes viseletet biztosít. Klasszikus- elegáns szabásvonal jellemzi ezt a bőségredő nélküli nadrágot, derékpántja pedig az extra kényelemről gondoskodik. Az első zsebeket és a gombbal ellátott farzsebeket díszítő varratok teszik vonzóbbá. Az elegáns hatást a színben hozzáillő öv fokozza. Egyenes szár, 22 cm-es aljabőség és normál sliccmagaság jellemzi. Ez a modell többféle anyagban is kapható. Kiváló belső eldolgozás jellemzi, beleértve a rejtett biztonsági zsebet is. A mosható tiszta gyapjú kizárólag a W Wegener márkájú termékekre jellemző. Egy speciális kezelés lehetővé teszi az értékes gyapjú otthoni mosását. Ez a tiszta, természetes anyag nagyszerűen alkalmazkodik a meteorológiai viszonyokhoz. Természetes rugalmasságának köszönhetően a gyapjú komfort-érzetet nyújt viselés közben, karbantartása egyszerű, színét és formáját tartósan megőrzi.

Kezelési útmutató
30°C-os kímélő gépi mosás Nem fehéríthető Maximum 120°C-on vasalható Vegyileg nem tisztítható Hideg levegővel szárítható

Wegener Eton 5143 fekete nadrág

Wegener Eton 5143 fekete nadrágWegener Eton 5143 fekete nadrágWegener Eton 5143 fekete nadrág
Wegener Eton 5143 fekete nadrág
KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK
Washable wool Lâna pură necesită de obicei curăţare uscată şi chimică. Această lână este tratată special fiind posibilă spălarea în maşina de spălat, la 30 de grade. Acest tratament este de durată şi nu dispare în timp.