W. Wegener Conti 6543 kék férfinadrág

További információ
Brand W. Wegener
Szín Kék
Szezon Őszi - Téli
Stílus Casual
Szabásvonal Modern fit
Összetétel 95% pamut, 5% elasztán
Raktáron
SKU
959065432018
Olcsóbb mint 33 900 Ft
Standard méret
56
58
60
Alacsony méret
25
26
27
28
29
30
Méret

W. Wegener modern-fit férfinadrág

- olasz prémium modell, kitűnik a kiváló minőségű szövetek feldolgozása által: gyapjú, kasmír, selyem és a legfinomabb pima gyapot, kizárólag olasz gyártóktól;

- az olasz derékpántnak köszönhetően, a nadrág tökéletesen alkalmazkodik a testhez;

- a kidolgozáshoz használt mellékanyagok (bélések, zipzárok, gombok, cérnák) kiváló minőséget képviselnek;

- nadrágszár szabása egyenes, aljabősége 20 cm;

- slicc magassága normál méretű;

 A modell eleganciája fokozódik a gyönyörűen kidolgozott dekoratív varratokkal az elsőzsebeknél, a rejtett órazsebbel és a gombbal díszített dupla paszpólos hátsó zsebekkel.

Anyagleírás:

Új, gyönyörű szerkezet organikus pamutból! A hűvös lánchurkolt optika férfias megjelenést biztosít, ugyanakkor puha és sima, kivételes tapintással.

Az összes színnek diszkrét kettős hatása van. A szövet tapintása kellemes, szuper puha érzetet kölcsönöz és nagyon kellemes viseletet biztosít.

Mosható, így könnyen kezelhető.

Fenntartható termék tiszta organikus szövetből, melyet környezetbarát létesítményekben gyártanak az Oekotex irányelvei szerint.

Kezelési útmutató
40°C-os kímélő gépi mosás Nem fehéríthető Maximum 190°C-on vasalható Kimélő vegyi tisztítás Szárítógépben nem szárítható

W. Wegener Conti 6543 kék férfinadrág

W. Wegener Conti 6543 kék férfinadrágW. Wegener Conti 6543 kék férfinadrágW. Wegener Conti 6543 kék férfinadrágW. Wegener Conti 6543 kék férfinadrág
W. Wegener Conti 6543 kék férfinadrág
KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK
Organic cotton Vegyi növényvédőszerek és műtrágya nélkül termesztett pamut. Egy felelősségteljes választás az ökogazdaság támogatására, mely csökkenti a vízfogyasztást és ösztönzi a biodiverzitást.
Show more reviews