Általános szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelen szerződési feltételek a Productie Zarah Moden SRL (továbbiakban : Szolgáltató) és a szolgáltató által a www.meyer-wegener.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfél (a továbbiakban ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Ez a fejezet a meyer-wegener.hu weboldalon természetes személy illetve jogi személy által leadott megrendelésekre vonatkozó általános szerződési feltételeket tartalmazza. A megrendelés benyújtása előtt, megkérjük, olvassa el figyelmesen a fejezet rendelkezéseit, hogy a feltételek teljes ismeretében tudjon rendelni.

Annak érdekében, hogy megrendelését weboldalunk használatával megtehesse, a következő feltételeknek kell eleget tennie:

  • Mint természetes személy betöltötte a 18. életévét, valamint jog- és cselekvőképességgel rendelkezzen
  • Magyarországi lakhellyel rendelkezzen
  • Fizetőképes legyen

A termékek leírásához használt információ nem jelent részünkről szerződéses kötelezettséget, azokat kizárólag a termékek bemutatására használjuk.

Fenntartjuk azt a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül, módosíthassuk ezt a fejezetet, de az Ön rendelése esetében, a meyer-wegener.hu weboldalon a benyújtás napján megjelenő feltételeket alkalmazzuk.

A meyer-wegener.hu weboldal minél jobb működése érdekében, kérjük, kerüljön el minden olyan cselekedetet, amely a gazdasági egységünkről kialakult képet rontaná, vagy más felhasználó navigálási jogát korlátozná. Ebben az esetben fenntartjuk azt a jogot, hogy meggátolhassuk oldalunkhoz való hozzáférését.

Árak

A honlapunkon szereplő termékek ára forintban értendők és tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.

Áraink a készlet erejéig, illetve az itt leadott rendelés esetén érvényesek.

MEGRENDELÉS

Oldalunkon rendelhet úgy is, hogy ügyfélfiókot hoz létre, vagy csupán a legszükségesebb információt bocsátja rendelkezésünkre. Amennyiben ügyfélfiókot hoz létre, különböző kedvezményekben részesülhet:

  • A megrendelés egyszerűbb lebonyolítása, az ügyfél azonosító adatai automatikusan, csatlakozással töltődnek fel
  • Több szállítási cím megadása ugyanabban a fiókban
  • A megrendelés követése
  • Az előző megrendelések áttekintésének, illetve az előző rendelésekből származó termékek gyors átrendezésének a lehetősége.
  • Feliratkozás/leiratkozás a hírlevélről

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg, amely az Általános Forgalmi Adót és a kiszállítási költséget is tartalmazza. Amennyiben a Szolgáltató, minden gondossága ellenére, hibás ár kerül a weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült vételártól jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő „0” Ft-os vagy „1” Ft-os árra, akkor a szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes árat, amelynek ismeretében az ügyfél elfogadhatja vagy elállhat a vásárlási szándékától.

Szállítás

A megrendelt termékek szállítását a DPD vagy UPS futárszolgálatokon keresztül biztosítjuk, a teljes szállítási költséget a Szolgáltató vállalja. E-mailben értesítést fog kapni a megrendelés állapotáról és megadjuk a csomag számát, valamint a linket ahol követni tudja a megvásárolt termékek útvonalát

A szállítási határidő 3-4 munkanap.

További információkkal a logisztikai osztályunk az Ön rendelkezésére áll, telefonon: 06-70-3282850 (a szám elérhető bármelyik hálózaton keresztül, normál díjszabással, hétfő – péntek 10 és 18 óra között) vagy elektronikus címünkön: kapcsolat@meyer-wegener.hu.

2023.12.22.-én 14.00 óra után elküldött rendelések 2024.01.04.-én lesznek kiszállítva.

Elállási jog

Jogában áll jelen szerződéstől, 14 napon belül, megindokolás nélkül elállni.

A 14 nap elállási időt az átvétel napjától számítjuk, amikor Ön vagy egy, Ön által megjelölt, más, mint a szállító, harmadik fél a termékek fizikai birtokába került. Annak érdekében, hogy Ön élhessen elállási jogával, értesítenie kell cégünket akár e-mailben kapcsolat@meyer-wegener.hu vagy a 06-70-3282850 telefonszámon, döntéséről, miszerint Ön eláll a szerződéstől. Függetlenül, melyik módot választotta értesítéséről, a cég logisztikai osztálya Önt e-mailben keresi meg, kiegészítő információk megszerzése céljából.

A határidő betartása érdekében, ahhoz hogy Ön elállási jogával élhessen, elégséges, ha az kapcsolat@meyer-wegener.hu e-mail címünkön elállási szándékáról értesít, az elállási időszak lejártát megelőzően.

A szerződéstől való elállás következményei

Amennyiben eláll a szerződéstől, a termékek a kézhezvételüktől számított 14 napon belül visszatérítjük.

A terméket a futárszolgálattal, a hozzánk küldött visszavonásra vonatkozó értesítésétől számított legkésőbb 14. napon belül küldje vissza. A határidőt betartottnak tekintjük, ha a postázás napja, illetve a termékek futárszolgálatnak történő átadása a 14 napos időszak lejárta előtt megtörténik.

VISSZAKÜLDÉS/VISSZATÉRÍTÉS

A Producție Zarah Moden S.R.L az elállás jogát tárgyaló fejezet szerint garantálja a teljes visszatérítést, amennyiben a megvásárolt termék eredeti állapotában kerül vissza, ahogyan azokat Ön átvette. Azaz, a termékek épek, tiszták, nem mosták ki azokat, nem módosítottak rajtuk semmit, nem viselték őket (kivéve, hogy felpróbálták azokat), valamint a termék címkéi, illetve csomag címzése sértetlen.

Amennyiben egyetért azzal, hogy a visszaküldés az általunk kiválasztott futárszolgálattal történjen, a szolgáltatást mi fogjuk kérvényezni és a szállítási költség is teljesen ránk hárul. 

FIZETÉSI mód

  • PayU által feldolgozott bankkártyás kifizetés

Az ügyfél a termékek ellenértékét már a megrendeléssel egyidőben kifizetheti érvényes hitel vagy betéti kártyával (VISA, Mastercard, Maestro, Visa Electron vagy ezek altípusai). A megrendelés összege azonnal zárolás alá kerül az ügyfél kártyáján, de csak az áru kiszállításakor terhelődik a Szolgáltató javára. A Producție Zarah Moden SRL fenntartja magának a jogot, hogy ellenőrizze a bankkkártya érvényességét, az ügyfél fizetőképességét a megrendelés értéke, valamint a vevő lakcíme helyessége vonatkozásában. Az ellenőrzések eredményétől függően fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket megtagadjunk.

  • Készpénzben kiszállításkor

A törvényes előírásoknak megfelelően a szállítmány visszaigazolásakor Ön e-mailben fogja megkapni a számlát.

GARANCIA

Amennyiben az Ügyfél megállapítja, hogy a megrendelt termékek anyaga nem megfelelő, vagy gyártási hibát talál bennük, illetve a szállítás során a rendelt termékek megsérültek, a Szolgáltató tiszteletben tartja a jótállásra vonatkozó törvényesen előírt jogszabályt, ezért arra kéri Önt, írjon az kapcsolat@meyer-wegener.hu e-mail címre, vagy hívja a +36 1 700 9760 telefonszámot és tájékoztasson bennünket erről.

ÁTRUHÁZÁS

A Szolgáltató fenntartja magának azt a jogot, hogy a javak szállításával kapcsolatban felmerülő fizetési követelésre/követelésekre vonatkozó kötelezettségvállalást harmadik személyre átruházza vagy átadja.

TULAJDONJOG

A weboldalon létező szellemi tulajdonjogok: védjegyek, szerzői jog, mind a Producție Zarah Moden SRL-t, annak leányvállalatait, illetve szabadalmazóit illeti. A Szolgáltató engedélye nélkül tilos a weboldalnak vagy tartalmának bármilyen felhasználása, beleértve a tartalom teljes vagy részleges másolását vagy tárolását, a személyes felhasználástól eltérő célra.

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Az EU 2016/679 rendelete („Általános Adatvédelmi Rendelet”)tartalmazza a személyes adatok feldolgozására, az egyén személyes adatai védelmére, ezen adatok szabad áramlására vonatkozó jogszabályt.

Az ügyfél hozzájárul, hogy a Szolgáltató begyűjtse és feldolgozza személyes adatait: család- és keresztnevét, lakcímét/székhelyét, a cégjegyzék számát/adóazonosító számát, bankszámlaszámát, telefonszámát. A Szolgáltató az adatfeldolgozást a megbízási kötelezettség végrehajtása, az ügyfélfiók kezelése, valamint az ügyfél üzleti tájékoztatása céljából végzi. Az ügyfél az adatvedelem@meyer-wegener.hu e-mail címre küldött levélben visszavonhatja az adatfeldolgozásra vonatkozó beleegyezését.

Az ügyfél felel a közölt személyes adatok pontosságáért és valódiságáért, valamint vállalja, hogy szükség esetén frissíti azokat.

A Producție Zarah Moden S.R.L. megbízhat egy harmadik félt a személyes adatok feldolgozására.

További információ: TÁJÉKOZTATÁS A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁRÓL

CÉGINFORMÁCIÓ

Megnevezés: PRODUCȚIE ZARAH MODEN S.R.L.
Székhely: Mun. Târgu Secuiesc 525400, str. Păcii nr. 27, judeţul Covasna
Cégjegyzékszám: J14/299/1997
Adószám: RO 9877167
Telefon: +36 1 700 9760
E-mail: kapcsolat@meyer-wegener.hu

Ügyfélszolgálat: 7-15 óra között