Rólunk

Hiszünk abban, hogy a stílus és a divat mindenkit gyönyörűvé és magabiztossá tehet, függetlenül attól, hogy nőkről vagy férfiakról beszélünk. Az öltözködés által az egyéni kreativitás és az önkifejezés teljes mértékben kibontakozhat. Akár egy elegáns öltönyről, akár egy színes, bohém ruháról van szó, a divat segít egyéniségünk kibontakozásában és abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ne féljünk kísérletezni, és engedjük, hogy a stílusunk tükrözze azt, akik valójában vagyunk!
A szenvedély és az elkötelezettség nélkülözhetetlen minden területen, legyen szó a gyártásról, az aprólékos részletek kidolgozásáról, vagy az ügyfelekkel való kapcsolatról. Az online áruházunk megnyitása természetes lépés volt azon az úton, hogy közelebb kerüljünk azokhoz, akik inspirálódnak termékeinkből.
Az online rendeléseket külső beszállítóktól függetlenül gyors futárszolgálattal saját raktárkészletünkből azonnal kiszállítjuk. Mindent megteszünk az ügyfeleink igényeinek kielégítéséért! A megrendelt termékekkel való elégedetlenség esetén 14 napos visszaküldési lehetőséget biztosítunk. Emellett mind a szállítás, mind a visszaküldés ingyenes.
A nálunk történő rendelés kockázatmentes, garantáljuk a termékek minőségét, hiszen fontos számunkra ügyfeleink kifinomult ízlése.
Tekintsd meg az alábbi videót, amely bemutatja, hogyan csomagoljuk és postázzuk
Európa vezető nadrág- és kabátkészítői közé tartozunk, büszkén mondhatjuk, hogy több mint 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött minőségünk és megbízhatóságunk kiválóan bizonyított.
Kiemelkedő minőségű termékeink segítenek abban, hogy kitűnjünk a tömegből, miközben a német precizitást ötvözzük a helyi gyártási hagyományokkal és kultúrával. Az iparágban évente közel 2 millió termékkel erősítjük meg pozíciónkat, amelyek világszerte több mint 4000 üzletben kaphatóak.
Aktívan részt veszünk a társadalmi felelősségvállalásban és a környezetvédelemben, miközben minden tevékenységünk célja a sokszínűség és az egyenlőség elősegítése.
Az környezetünk és a közösségünk védelmét kiemelten fontosnak tartjuk, aktívan részt veszünk jótékonysági és környezetvédelmi kezdeményezésekben. Küldetésünk, hogy minden általunk gyártott termék mosolyt csaljon az arcokra, és hozzájáruljon bolygónk megőrzéséhez!
Ismerd meg a gyártási folyamat részleteit, látogass el weboldalunkra! https://zarahmoden.com/production/