Mérettáblázat
Az optimális illeszkedés érdekében javasoljuk, hogy szánj néhány percet a mérésekre. Más márkákhoz képest a mi méreteink eltérhetnek, ezért fontos, hogy pontosan lemérd magad. Használj mérőszalagot. Kérjük, kövesd a kategóriákra vonatkozó útmutatásokat a lehető legpontosabb eredmény érdekében. A táblázatok tájékoztató jellegűek, a termékek méretei a szabásmintától függően enyhén eltérhetnek. Köszönjük!
A nadrág pontos méréséhez gombold be, majd helyezd egy sík felületre, például egy asztalra. Használj mérőszalagot vagy vonalzót a méréshez. A derék kerületének meghatározásához kérlek, szorozd meg a kapott eredményt 2-vel. Ez biztosítja, hogy az összes méret pontos legyen. Köszönjük!
A - Belső hossz cm-benFektesd a nadrágot egy asztalra vagy sima felületre. Mérőszalaggal vagy vonalzóval mérd meg a lábszár belső hosszát a belső varrástól az alsó szegélyig.
B - Derékbőség cm-benGombold be a felső gombot, majd helyezd le a nadrágot egy asztalra vagy sima felületre. Mérőszalaggal vagy vonalzóval mérd meg a derékbőséget az egyik széltől a másikig. Győződj meg arról, hogy a nadrág kissé megfeszül a mérés során. A megfelelő méret eléréséhez a kapott eredményt szorozd meg 2-vel. Köszönjük!
INT. - Nemzetközi méret
DE - Német méret
A" / B" - Méretek hüvelykben
Normál derékmagasság
Alacsony derékmagasság
Hosszított derékmagasság
Az ing méretének meghatározásához rögzítsd a gombot és helyezd egy sima felületre, például egy asztalra. Mérd le az ing szélességét a mellékelt kép alapján, majd hasonlítsd össze mérettáblázatunkkal. A megfelelő kerületméret meghatározásához szorozd meg a kapott eredményt 2-vel. Köszönjük!
A - Nyak kerülete cm-ben Mérjd meg az inggallér teljes hosszát, egyik oldalától a másikig, a képen látható módon.
B - Mellbőség cm-benMérd meg a mellkas egyik szélétől a másikig, és szorozd meg 2-vel.
C - Derékbőség cm-benMérd meg a derék egyik szélétől a másikig, és szorozd meg 2-vel.
D - Ujjhossz cm-benVálaszd ki a termék egyik ujját, és tedd a centimétert oda, ahol a váll véget ér, majd mérd le teljesen a csuklóig.
E - Háthossz cm-benMérd meg az ing hosszát a hát közepén, a gallér alatti résztől, a háton át, az ing végéig, a fenti képen látható módon.
INT. - Nemzetközi méret
DE - Német méret
Slim Fit
Modern Fit
A kabát méretének meghatározásához gombold be, majd helyezd egy sima felületre, például egy asztalra. Mérd le a bemutató kép alapján, és hasonlítsd össze mérettáblázatunkkal. A kerület megfelelő méretének meghatározásához kérünk, szorozd meg a kapott eredményt 2-vel.
A - Mellbőség cm-benMérd meg a mellkas egyik szélétől a másikig, és szorozd meg 2-vel.
B - Derékrész cm-benMérd meg a derék egyik szélétől a másikig, és szorozd meg 2-vel.
C - Csípő szélesség cm-benMérd meg egyik szélétől a másikig a csípő legszélesebb részén, és szorozd meg 2-vel.
D - Háthossz cm-benMérd meg a kabát hosszát a hát közepén, a gallér alattii résztől, a háton át, a kabát végéig a fenti képen látható módon.
E - Ujjhossz cm-benVálaszd ki a termék egyik ujját, és tedd a centimétert oda, ahol a váll véget ér, majd mérd le teljesen a csuklóig.
INT. - Nemzetközi méret
DE - Német méret
Normál derékmagasság
Alacsony derékmagasság
Hosszított derékmagasság
A pulóvernek kellemesen kell illeszkednie a testhez, de nem szabad korlátoznia a mozgást. Ahhoz, hogy biztosan megfelelő méretet válassz, tedd ki a pulóvered egy sík felületre, például egy asztalra. Majd mérd meg a mellékelt kép alapján, és hasonlítsd össze a mérettáblázatunkkal. Ez segíteni fog abban, hogy megtaláld az ideális méretet.
A - Mellbőség cm-benMérd meg a mellkas egyik szélétől a másikig.
B - Vállak cm-benMérd meg a váll egyik szélétől a másikig.
C - Ujjhossz cm-benVálaszd ki a termék egyik ujját, és tedd a centimétert oda, ahol a váll véget ér, majd mérd le teljesen a csuklóig.
D - Háthossz cm-benMérd meg a pulóver hátulját a gallértól/vágástól a derékig.
INT. - Nemzetközi méret
DE - Német méret
Mérettáblázat/div>
A póló méretének meghatározásához rögzítsd a gombokat, majd helyezd egy sík felületre, például egy asztalra. Ezután mérd meg a mellékelt ábra alapján, és hasonlítsd össze mérettáblázatunkkal. Ez segíteni fog abban, hogy megtaláld az ideális méretet.
A - Vállak cm-benMérd meg a váll egyik szélétől a másikig.
B - Mellbőség cm-benMérd meg a mellkas egyik szélétől a másikig.
C - Lungime sapte în cmMérd meg a póló hosszát a hát közepén, a gallér alattii résztől, a háton át a szegélyig, a fenti képen látható módon
INT. - Nemzetközi méret
DE - Német méret
Mérettáblázat
Az öv méretének meghatározásához kövesd a bemutató képen látható utasításokat, majd hasonlítsd össze azokat a táblázatunkban szereplő tartományokkal.
A - Derék / Csípő cm-benAz ideális méret meghatározásához javasoljuk, hogy mérd meg a derekad vagy csípőd kerületét, azt a helyet ahol az övet viselni fogod.
INT. - Nemzetközi méret
DE - Német méret
Mérettáblázat
A nadrág megfelelő méretének meghatározásához végezd el a méréseket saját testeden mérőszalaggal. Ügyelj arra, hogy óvatosan és pontosan mérj, miközben nyugodt és természetes testhelyzetben vagy. Ezek a mérések segítenek meghatározni a számodra legmegfelelőbb nadrágméretet.
A - Derékrész cm-benMérd meg a derék legkeskenyebb részét, általában a bordák alatt.
B - Csípő szélesség cm-benMérd meg a csípő legszélesebb részét, általában ott, ahol a fenék a legteltebb.
C - Belső lábhossz cm-benMérd meg a lábszár belső hosszát a belső varrástól a padlóig.
INT. - Nemzetközi méret
DE - Német méret
Normál derékmagasság
Alacsony derékmagasság
Hosszított derékmagasság