Meyer Monza 5319 kék nadrág

További információ
Brand Meyer
Szín Kék
Szezon Tavaszi - Nyári
Stílus Elegáns / Business
Szabásvonal Comfort fit
Összetétel 60% gyapjú, 38% poliészter 2% elasztán
Nincs raktáron
SKU
819053190018

Népszerű, klasszikus, comfort fit alapmodell, bevágott első oldalzsebekkel és gombbal záródó farzsebekkel. Kényelmes szabás 22 cm aljabőséggel. A diszkrét nyelvhosszabító a derékpánt elején és az exkluzív rugalmas derékbélés extra mozgásszabadságot biztosít. Mint minden modellnek, a Monza modellnek is van rejtett biztonsági cipzáros zsebe a jobboldali elsőzsebben. Ez a legmegfelelőbb választás azok számára, akik szeretik a tágasabb és kényelmesebb nadrágokat.Szuper-könnyű nyári gyapjú, amelyet vegyes funkcionális szálak tesznek moshatóvá, könnyen kezelhetővé és gyűrődésmentessé: ez a tökéletes utazásra alkalmas nadrág. Finom kockás mintázata a könnyűség benyomását kelti, nyárias felülete pedig hűs érzést biztosít. Ezek a vonzó nyári nadrágok az optimális mozgásszabadságot és a formamegőrzést elasztán tartalmunknak köszönhetik.

Kezelési útmutató
40°C-os gépi mosás Nem fehéríthető Maximum 190°C-on vasalható Professzionális vegyi tisztítás Szárítógépben nem szárítható

Meyer Monza 5319 kék nadrág

Meyer Monza 5319 kék nadrágMeyer Monza 5319 kék nadrágMeyer Monza 5319 kék nadrág
Meyer Monza 5319 kék nadrág
KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK
Washable wool Lâna pură necesită de obicei curăţare uscată şi chimică. Această lână este tratată special fiind posibilă spălarea în maşina de spălat, la 30 de grade. Acest tratament este de durată şi nu dispare în timp.
Polywool Mosható gyapjú, beépített funkcionális szálakkal, melyek gyűrődésmentességet biztosítanak.
Travel trousers Tökéletes keveréke a gyapjú, elasztán és funkcionális polieszter szálaknak, amelyek segítik a nadrágot, hogy megtartsa eredeti alakját utazás közben.